Prospan®

Želimo da svakoga dana udišete punim plućima i da vas kašalj ne ometa u omiljenim aktivnostima! Kompleksan spoj nauke, njemačke tehnologije i fitoterapije oblikovali smo u jednostavno rješenje – Prospan®, biljni lijek za olakšano iskašljavanje.

Zašto je Prospan® biljni lijek broj 1 u svijetu za olakšano iskašljavanje ?

Djelovanje Prospana® je višestruko. Osim kod akutnih oblika kašlja, Prospan® je primjenjiv i kao dio kombinirane terapije kod kroničnih i upalnih bolesti bronha u kojima se produktivni kašalj javlja kao simptom bolesti.

Jedinstvena snaga bršljana dokazana je samo u zaštićenom ekstraktu bršljana EA 575®, koji je djelatna tvar u Prospan® biljnim lijekovima. Ovaj ekstrakt ima dokazani učinak na razne složene mehanizme i uzročnike nastanka kašlja.

Prospan® je vrlo ukusan; njegov okus je iznimno prihvatljiv čak i djeci. Učinkovit i dobro podnošljiv te siguran i kada ga kombinirate s ostalim lijekovima (npr. antibioticima).

father's hand holds a palm of his wife and daughter

Vrste Prospana®:

  • Prospan® sirup
  • Prospan® Liquid oralna otopina
  • Prospan® meke pastile
  • Prospan® Akut šumeće tablete

Prospan® sadrži suhi ekstrakt lista bršljana.

Kako tražiti Prospan® u ljekarni?

  • “Iskašljavam i želim prirodan lijek”
  • “Nakuplja mi se sekret u grlu, želim pomoć za lakše iskašljavanje”
  • “Imam produktivni kašalj”

Želim znati više o Prospan®-u

Malo o Prospan®-u i njegovim licima

Group of young friends with advert board in the Studio

Prospan®–u smo dali brojna lica jer je svatko od nas drugačiji! Ima više farmaceutskih oblika i prilagodili smo oblik ovog biljnog lijeka vašim svakodnevnim potrebama.

Kašalj nas ometa u najdražim aktivnostima, ne možemo se ponekad neometano ni smijati! Bilo da ste u toplini svog doma, na putu, poslu ili izletu s najmlađima, Prospan® donosi olakšanje!

Saznaj više o vrstama Prospan®–a!