Nisita®

Želimo da svatko na brz i siguran način riješi suh i začepljen nos te osjeti blagodati pravilnog disanja. Nisita® sprej za nos i Nisita® mast su kvalitetna, efikasna i praktična rješenja.

Blagog, fiziološkog sastava koji ne iritira sluznicu, bez potisnog plina i konzervansa za jednostavno i ugodno apliciranje od prvog dana života.

Zašto baš Nisita®?

3

Pravilno disanje najviše cijenimo baš onda kada nam je nos začepljen. Teško je spavati, obavljati svakodnevne aktivnosti i biti u punoj snazi! Nisita® sprej je nježno i sigurno rješenje za problem začepljenog nosa s kojim ćete brzo prodisati, a istovremeno regenerirati sluznicu!

Saznaj više o Nisita® spreju!

Saznaj više o Nisita® masti! 

Kada potražiti Nisita® sprej i mast za nos u ljekarni?

  • Kad je vašem nosu potrebna regeneracija sluznice
  • Kad želite zaštititi sluznicu nosa od isušivanja
  • Omekšavaju kruste u nosu
  • Kad imate začepljen nos

Kome je namijenjen Nisita® sprej?

  • Pogodne za primjenu kod odraslih, djece i beba
  • Ne sadrže konzervans (mogu se koristiti kroz duži period)

Pročitajte o alergijskom rinitisu!

Za one koji žele znati više – što sadrži Nisita®?

Nisita® sadrži soli natrijeva klorida i natrijeva hidrogenkarbonata. Ioni natrija i klora neophodni su za normalnu funkciju stanica, koje lučenjem sluzi uspostavljaju prirodni mehanizam vlaženja sluznice i čišćenja zraka. S druge strane, natrijev hidrogenkarbonat održava lužnatu pH vrijednost na sluznici nosa, što omogućuje optimalnu aktivnost cilijarnog sustava, odgovornog za odstranjenje nečistoća sa sluznice nosa.

 

Ovdje preuzmite besplatnu aplikaciju Alergo Alarm:

Get_it_on_Google_play.svg

Download_on_the_App_Store_Badge.svg