Pravilnik Salveo nagradnog natječaja

 – Osvoji Salveo poklon paket!

Članak 1.

Priređivač (Salveo d.o.o, Zavrtnica 17, Hrvatska) priređuje nagradni natječaj „Osvoji Salveo poklon paket“ u cilju promocije, a odvija se isključivo na medijskim internetskim portalima klokanica.hr, 24sata.hr, zdravakrava.hr, žena.hr, net.hr, jutarnji.hr.

Članak 2.

Nagradni natječaj traje od 2.11. – 11.11.2015.

Članak 3.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.salveopharma.hr

Članak 4.

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske koji posjeduju e-mail adresu.
Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.
Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se prijavom putem ankete na odabranim internetskim portalima.
Potrebno je da korisnik odgovori na sva postavljena pitanja te tako dođe do nagradnog pitanja „Salveo nagrađuje najoriginalniji razlog zašto bi baš ti trebaš dobiti Salveo poklon paket“ na koje je potrebno odgovoriti što kreativnije.
Najkreativnije odgovore u ovom nagradnom natječaju odabrat će stručni žiri Salvea, a bit će objavljeni na navedenim internetskim portalima u članku 1., nakon 16.11.2015. ovisno o planu objava u medijima; a svim prijavljenima koji su prijavili pravovaljanu e-mail adresu objava dobitnika stići će i putem promotivnog e-maila (newslettera).
Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.
Sudionici natječaja u potpunosti preuzimaju odgovornost za poruke i pozive za sudjelovanje u nagradnom natječaju trećim osobama. Organizator ne podržava slanje spam poruka u bilo kojem obliku.
Ukoliko će administrativne vlasti RH ili institucije koje kontroliraju slanje spam poruka davatelja usluga Interneta tražiti, Organizator zadržava pravo da tim ovlastima, institucijama ili davateljima usluga ustupi informacije o sudionicima koje se optužuje za slanje spam poruka.

Članak 5.

Korisnik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima priređivača.

Članak 6.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.

Članak 7.

Nagradni fond:

      1. 25 komada Salveo poklon paketa. (Paket uključuje – torbu za shopping, Nisita® mast za nos 10 g, Isla ginger® pastile 30 kom.

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Dobitnik će biti kontaktiran e-mailom neposredno nakon završetka prijava i donošenja odluke o dobitniku. Ukoliko se dobitnik ne odazove na pismenu obavijest e-mailom unutar 24 sata, dobitnik gubi pravo na nagradu, a korisnik sa sljedećim najkreativnijim razlogom ostvaruje pravo na nagradu.

Članak 9.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju i ostavljanjem svojih podataka (e-mail adrese) sudionici pristaju da se njihove e-mail adrese koriste za slanje promotivnih e-mailova odnosnonewslettera.

Članak 10.

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.
Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s Priređivačem.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 12.

Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

U Zagrebu,
27.10.2015.