Prirodna zaštita grla

Izjave korisnika

Stvarno mi pomaže kada me grlo boli. Najbolje Isla Mint (odmah imam osjećaj da i lakše dišem :))

M.T

Osobno volim okus Isla Mint jer imaju blagi okus paprene metvice, a uz to su i bez šećera. Koristim ih za ublažavanje podražajnog kašlja i promuklosti- znači kad god osjetim zatezanje u grlu.

I.S.F

Jedino mi Isla pastile pomažu kad me počne grepsti grlo, a i taaaaako su ukusne! Najviše volim Isla Mint koji su predobri, pa mi ponekad zamijene bombone :)

G.R

Najdraži mi je Isla Mint, čim osjetim grebanje po grlu odmah uzmem Islu i već mi idući dan bude bolje. Od svih pastila na tržištu Isla mi najbrže pomogne, ali su i najpristupačnije cijenom.

E.R

Najdraže pastile su mi Isla Cassis. Redovno ih koristim kad imam problema sa grlom, jer za razliku od ostalih pastila, zaista primijetim poboljšanje. Također ih često koristim preventivno, jer na radnom mjestu mnogo pričam i jako sam zadovoljna efektom.

M.G

Kada god osjetim promuklost i grlobolju uzmem Isla pastile i vjerujte bude bolje. Zbog okusa paprene metvice najviše mi se sviđaju ISLA MINT.

B.A

Govor je najvažnija komponenta u mom radu s djecom. Stoga mi je jako važno čuvati “zdravlje” glasa. Upravo pastile Isla čuvaju moj glas od viroza i bakterija, sprječavaju promuklost. Volim sve okuse, ali izdvojila nih Isla Mint jer dodatno osvježavaju i dah.

H.V

Posebne su po tome što su blagog okusa,pa kad već imam problema sa grlom,gutanjem,nadraženosti-baš mi treba onda nešto blago, za razliku od pastila jakog okusa i/ili mirisa od kojih mi bude samo lošije. Isla je uistinu posebna, moj prvi izbor! Najdraži okus mi je Cassis, valjda zbog voćne note, koju daje crni ribizl :)

E.M

Za mene su posebne jer moja kćer ne voli ništa od pastila osim Isla pastile, ostale ne prihvaća!! Naj okus su joj ljubičaste dok je meni svaki okus jednako privlačan :))

M.S

Najviše volim Isla Mint pastile, a posebne su po tome što su prirodnog podrijetla i mogu ih koristiti i u trudnoći.

A.D

Isla pastile, najbolje za grlo i protiv promuklosti. Koristim osobno Isla Mint jer imaju blagi okus paprene metvice i jer su pogodne i za dijabetičare, odnosno i za mene.

A.G

Omiljene pastile su mi Isla Cassis sa aromom crnog ribizla, ali ni one sa aromom metvice ne zaostaju puno. Zašto? Zato jer su one jedini spas za moje grlo koje se svakodnevno troši na puno različitih načina i iziskuje da ga pazim i mazim, a Isla pastile su upravo to bogatstvo koje ga čuva.

D.I

Isla pastile volim jer mi pomažu kod kašlja i promuklosti, a i kad mi je grlo nadraženo , najdraže su mi Isla Cassis s okusom crnog ribizla

D.F

Isla pastile mi najviše odgovaraju jer nakon konzumacije osjećam kako stvarno djeluju. Već nakon jednog dana bol u grlu je manja, a svakako mi olakšava i kašalj. Budući da se bavim sportom ponekad su one jedino rješenje. Najdraže su mi Isla Mint pastile jer daju osjećaj svježine.

Z.I