Echinaforce®

Naš izvor ravnoteže i dobrog zdravlja dolazi iz prirode i sve što trebamo za zdravlje možemo naći u svježim biljkama. Samo svježe i trenutno prerađene biljke osnova su za Echinaforce® proizvode jer punom snagom prirode liječe simptome prehlade i omogućuju brži povratak svakodnevnim aktivnostima bez grlobolje!

A.Vogel Echinaforce® biljni lijekovi služe za liječenje upale grla i imaju dokazano antivirusno i protuupalno djelovanje te djelovanje za jačanje imuniteta.

Zašto baš A.Vogel Echinaforce®?

Echinaforce® biljni lijekovi uzgajani su iz vlastitog “recikliranog” sjemena biljke Echinacea purpurea. Uvijek koristimo svježe biljke što omogućuje dobivanje najkvalitetnijih sastojaka koji liječe vašu prehladu. Echinacea je dobivena isključivo bio-uzgojem, bez uporabe umjetnih gnojiva.

Saznaj više o Echinaforce® spreju!

Što je zajedničko Indijancima i A.Vogel Echinaforce® proizvodima?

Portrait of the naked indian strong man posing with traditional native american make up and headdress looking at the camera. Crossed arms on chest.Close up desaturated studio shot

1955. godine Alfred Vogel, švicarski pionir prirodnog liječenja od 1923. godine, dobio je od Indijanaca prvo sjeme ehinaceje i započeo s vlastitim uzgojem iz tog sjemena u Švicarskoj. Radi procesa recikliranja sjemena i ehinaceja uzgojena danas identične su onoj dobivenoj koja raste u Americi.

Ostale zanimljivosti

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.