Biljni lijekovi kod prvih simptoma prehlade
 • Općenito
 • Farmaceutski oblici

Pitanja i odgovori

 • Kada koristiti A. Vogel Echinaforce Forte tablete?
  A.Vogel Echinaforce Forte tablete namijenjenje su za poboljšanje fizičke otpornosti organizma, ali i za preveciju i liječenje prvih simptoma prehlade i gripe. Ovi simptomi očituju se kao kašalj, grlobolja, glavobolja, te bolovi u mišićima.
 • Kada koristiti A. Vogel Echinaforce sprej?
  A.Vogel Echinaforce sprej za usnu sluznicu namijenjen je za simptomatsko liječenje upale u ustima i ždrijelu tj. kod prvih simptoma bolnog i crvenog grla.
 • Jesu li učinkovitije A. Vogel Echinaforce tablete ili sprej?
  Oba proizvoda su jednako učinkovita, aizbor spreja ili tableta ovisi o općem stanju organizma i simptomima. Ukoliko je u pitanju grlobolja A. Vogel Echinaforce sprej je bolji izbor, a ukoliko se pojavi više simptoma prehlade odjedanput (grlobolja, kašalj, temperatura, opće salbost) bolji izbor su A. Vogel Echinaforce Forte tablete. Izbor ovisi također i o dobi osobe: tablete mogu koristiti stariji od 6 godina, a sprej stariji od 18 godina.
 • Za što se sve koristi echinacea?
  Američki Indijanci koriste ehinaceu za liječenje različitih bolesti kao što su prehlada, zatim cijeljenje rana , kod nekih kožnih bolesti. Primjena ehinacee u današnje doba zadržala se prvenstveno na jačanju imuniteta te prevenciji i liječenju prvih simptoma prehlade i gripe.
 • Po čemu se Echinaforce razlikuje od drugih proizvoda ehinacee?
  A. Vogel Echinaforce sadrži specifičnu kombinaciju nadzemnih dijelova biljke i korijena dobivenih iz svježe biljke prerađene u roku 24 sata. Upravo prerada u kratkom roku garancija je da su iz biljke dobivene vrijedne, ljekovite tvari odgovorne za njezino djelovanje.

Postavite pitanje

Kontakt podaci prikupljeni ovim obrascem koristit će se samo i isključivo za slanje odgovora na Vaše pitanje!