Precizno i snažno protiv virusnih bradavica

Acetocaustin® Pen

Acetocaustin® Pen je medicinski proizvod namijenjen za uklanjanje običnih bradavica. Djelatna tvar je monokloroctena kiselina koja uklanja bradavice po principu kemijske destrukcije.

Zašto baš Acetocaustin® Pen?

Najbolje se osjećamo kad imamo kontrolu nad svojim tijelom i njegovim zdravljem, zato gosti na površini naše kože nikad nisu dobrodošli. Bradavice se kroz nekoliko mjeseci mogu same povući, a mogu trajati godinama – to se nikada ne zna. Zato smo osmislili jednostavan medicinski proizvod protiv bradavica.

Kome je namijenjen Acetocaustin® Pen?

Namijenjen je za odrasle i djecu koji imaju virusne bradavice i žele ih ukloniti. Kod djece iznad 6 godina proizvod mora primjenjivati odrasla osoba ili liječnik ako je dijete mlađe od 6 godina.

Saznaj kako se riješiti virusnih bradavica!

 
Pripremiti kožu prije primjene…

Zdrava koža oko bradavice mora se prije tretmana pokriti dobro prianjajućom, viskoznom masti (npr.vazelin, cinkova pasta) kako bi se zaštitila od nagrizajućeg djelovanja Acetocaustin®  Pen-a.

Način primjene

Nanosi se samo jedanput tjedno na bradavicu pomoću aplikatora u obliku olovke, što osigurava jednostavnost primjene. Tijekom primjene ne stišćite Acetocaustin®  Pen. Nakon otvaranja, držite Acetocaustin®  Pen pod kutom, kao da pišete. Vrh Pen-a se stavi na bradavicu i otopina se nanosi dva puta u 3 sekunde. Ostavite da se otopina Acetocaustin®  Pen-a suši oko 5 minuta pa zatim uklonite mast ili pastu oko bradavice. Prosječno trajanje primjene je pet tjedana.

Acetocaustin Pen

Primjena je vrlo precizna pomoću aplikatora u obliku olovke.

Zbog sigurne primjene i postizanja što boljeg učinka Acetocaustin®  Pen treba uvijek koristiti prema uputama.

Prije primjene potrebno je pažljivo pročitati uputu o proizvodu i mjere opreza budući da je monokloroctena kiselina izrazito nagrizajuća tvar.

Uputa o proizvodu

Detaljna uputa Acetocaustin® Pen u PDF obliku