Otvoreno prvo savjetovaliste za kašalj u Hrvatskoj

U Dječjoj bolnici Srebrnjak svečano je otvoreno Savjetovalište za kašalj, prvo takve vrste u Hrvatskoj. Za sredstva potrebna za uređenje i funkcioniranje Savjetovališta pobrinuo se brend Prospan, biljni lijek broj 1 u svijetu protiv kašlja.

SetWidthWyI5NTAiLG51bGxd-Savjetovaliste-4

Roditeljima i djeci će nekoliko sati dnevno, u posebno opremljenom prostoru, na raspolaganju stajati stručni medicinski tim sa svim potrebnim informacijama.

„Dječja bolnica Srebrnjak neprestano izlazi u susret potrebama mladih korisnika pa je i otvorenje Savjetovališta za kašalj još jedan iskorak pomoći prema njima i njihovim roditeljima. Kašalj je kod djece česta pojava, a zbog porasta broja onih koji boluju od astme, alergija, problema kroničnog kašlja koji traje mjesecima bit ćemo u mogućnosti roditeljima pružiti dodatne informacije i savjete.

Zahvaljujemo brandu Prospan i tvrtki Salveo, koja ga zastupa na našem tržištu, što podupiru naše želje da dodatno poboljšamo medicinsku skrb za male pacijente”, izjavila je zamjenica ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, doc. dr.sc. Mirjana Turkalj, dr.med.

Izvor: Dječja bolnica Srebrnjak