Čišćenje uha bez štapića

Čišćenje uha bez štapića

Vaxol® sprej za uho s maslinovim uljem je jednostavan no inovativan sustav kojim se omogućuje raspršivanje optimizirane doze maslinovog ulja u zvukovod. Budući da se isključuje uporaba kapaljke ili pamučnih štapića za apliciranje, izbjegava se curenje i rasipanje ulja izvan uha.

Vaxol® sprej za uho ima jedinstvene karakteristike:

  • oblik spreja – za jednostavnu i sigurnu primjenu
  • anatomski oblikovana pumpica – omogućava ograničeni ulaz pumpice u zvukovod čime se izbjegavaju povrede vrlo osjetljivog slušnog aparata
  • ciljano raspršivanje sadržaja – unos točno potrebne količine pripravka (za omekšavanje sabijenog cerumena) bez rasipanja i curenja sa strane
  • 10 mililitarska bočica – dovoljna količina za uporabu dva puta dnevno tijekom 14 dana u oba uha
  • bočica i etiketa su prozirne čime je omogućen uvid u sadržaj bočice i količinu preostalog pripravka

Pumpica raspršuje sadržaj u finu maglicu kojom se u potpunosti oblažu nakupine sabijenog cerumena. Radi tako raspršenog mlaza, primjena je vrlo ugodna i bez unosa prekomjerne količine pripravka.

Doziranje:

Odrasli primjenjuju 1 ili 2 doze Vaxol®–a dvaput dnevno u vremenu od 4-5 dana.

Djeca od 1- 12 godina primjenjuje se 1 doza Vaxol® jedanput dnevno u vremenu 4-5 dana.

Prije upotrebe lagano zagrijati među dlanovima, protresti i primijeniti na na način da se povuče gornji dio uha nježno prema gore i unatrag.

Držeći bocu u uspravnom položaju, staviti aplikator u zvukovod i pritisniti pumpicu do kraja. Ispiranje nakon primjene nije potrebno.