Snažno protiv virusnih bradavica

Acetocaustin®

Acetocaustin® je medicinski proizvod namijenjen za uklanjanje običnih bradavica. Djelatna tvar je monokloroctena kiselina koja uklanja bradavice po principu kemijske destrukcije.


Zašto baš Acetocaustin®?

Najbolje se osjećamo kad imamo kontrolu nad svojim tijelom i njegovim zdravljem, zato gosti na površini naše kože nikad nisu dobrodošli. Bradavice se kroz nekoliko mjeseci mogu same povući, a mogu trajati godinama – to se nikada ne zna. Zato smo osmislili jednostavan medicinski proizvod protiv bradavica.

Kome je namijenjen Acetocaustin®?

Namijenjen je za odrasle i djecu koji imaju virusne bradavice i žele ih ukloniti. Kod djece iznad 6 godina proizvod mora primjenjivati odrasla osoba ili liječnik ako je dijete mlađe od 6 godina.

Saznaj kako se riješiti virusnih bradavica!

 
Pripremiti kožu prije primjene…

Zdrava koža oko bradavice mora se prije tretmana pokriti dobro prianjajućom, viskoznom masti (npr.vazelin, cinkova pasta) kako bi se zaštitila od nagrizajućeg djelovanja Acetocaustin® otopine.

Savjeti za otvaranje bočice

1Bočica je dizajnirana kako bi osigurala stabilnost prilikom primjene. Na jednoj strani kutije je perforirani krug. Pritisnite ovu perforaciju i stavite bočicu Acetocaustin® otopine u nastali otvor na kutiji. Kod otvaranja i tijekom primjene, bočica treba stalno stajati u kutiji kako bi se spriječio njezin pad.

Acetocaustin® otopina je osigurana zatvaračem sigurnim za djecu. Sama otopina nalazi se u plastičnom spremniku za otopinu.

 

Način primjene

Nanosi se samo jedanput tjedno na bradavicu pomoću lopatice, što osigurava jednostavnost primjene.

Otopina je vrlo učinkovita, samo mala količina otopine, koja ne mora biti vidljiva golim okom, prijanja na lopaticu za nanošenje. Prosječno trajanje primjene je pet tjedana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prije primjene potrebno je pažljivo pročitati uputu o proizvodu i mjere opreza budući da je monokloroctena kiselina izrazito nagrizajuća tvar.

Uputa o proizvodu

Detaljna uputa Acetocaustin® otopine u PDF obliku