Blog

 
Novo

Grlobolja izazvana vraćanjem želučanog sadržaja u ždrijelo

Kad princeze postanu sirene Pt.2

U sekundi me stresla panika od glave do vrhova prstiju. Vrućina mi je odjednom postala nepodnošljiva, a blještavo more i šljunak oko mene pretvorili su se u scenu iz najgore noćne more. Ono od čega strahuje svaki roditelj događa mi se upravo sada, na plaži, sa zbunjenom Bubom i Princezom 1....

Kad Princeze postanu sirene

Odlučila sam uzeti stvari u svoje ruke i odvesti obje Princeze kod Bube na more. Njezin muž ima obiteljsku kuću u nekom malom mjestu na otoku i tamo su već neko vrijeme s klincima. Kad im se ne ugura bliža i dalja rodbina, ima mjesta i za nas.

Na marginama svijeta: Pod katalonskim suncem

Nije mi prvi put u Barceloni. Budući da je svaki put kad dođem količina turista u tom gradu još veća nego prošli put, odlučio sam se ne zadržavati. Odakle jedan grad crpi kisik za sve te ljude?

[INFOGRAFIKA] Što sunce čini našoj koži?

Svi trebamo sunce. Prirodni je izvor vitamina D i utječe na dobro raspoloženje. No, sunce ima svoju tamnu stranu i može štetno utjecati na naš organizam, posebno na kožu.

silicol®gel – sofisticirana verzija aktivnog ugljena

Svih nas ponekad zaboli trbuh, bilo zbog prehrane koja nam odgovara, stresa ili se radi putovanja javi jedna vrlo neugodna probavna tegoba – proljev. Neki će možda samo stisnuti zube i trpjeti tegobe, preležati ih ili se zavući u sigurnost doma dok ne prođu.

[INFOGRAFIKA] Deset načina kako možeš pasti

Bezbroj je načina i situacija u životu iz kojih možete izaći s manjim ili većim ozljedama. Ovo je naših top 10 načina kako možeš pasti.